Iedereen heeft in zijn leven wel eens te maken met verlies. Hoe verwerk je dat, hoe ga je daar mee om? Kunst kan een hulpmiddel zijn om dit te verwerken. In het weekend van 18,19 en 20 november wordt er in ‘Ons Huis’ aan de dr. Honigstraat 3 in Zevenaar een expositie gehouden waarbij verschillende kunstenaars hun werk tonen rondom dit thema. Er zijn foto’s van Ronald Lubbers, Schilderijen van Marieke Laverman, beelden van Will Schropp, gedichten en gravures van Dirk Engelage en André Bikker. Ook is er gelegenheid om een kaarsje aan te steken. Iedereen is welkom! Deel dit bericht met uw familie, vrienden en bekenden. We hopen dat u in de gelegenheid bent om te komen kijken.  De toegang is gratis.

Het afgelopen jaar heeft het orgel in de Ontmoetingskerk Zevenaar een uitgebreide onderhoudsbeurt gehad. Wij willen nu graag aan iedereen de mooie diepe klanken van dit monumentale orgel laten horen. Daarom organiseren wij op zaterdag 26 november een orgelconcert.
Onze organisten zullen die middag hun favoriete stukken ten gehore brengen en er zal ook een impressie gegeven worden van de revisie van het orgel.
Het concert begint om 14.00 in de Ontmoetingskerk . Toegang en koffie zijn gratis.
Voor informatie Peter Stuurman 06-57806748