De gemeente Zevenaar startte de actie zevenaardoet.nl. Vanuit de Talententuin hebben we twee initiatieven hierbij ingediend. Het eerste heet ‘Oogst Talententuin en gezonde maaltijd bij de Kookpot’ en het tweede heet ‘Talententuin: nieuw voor oud gereedschap’.
Wat zijn wij blij met de donaties van de waardenbonnen. Op beide initiatieven hebben we het beoogde bedrag zeer snel gehaald. We willen alle donateurs hartelijk danken hiervoor. Uiteraard houden we via de website zevenaardoet.nl iedereen op de hoogte van het verloop van onze twee initiatieven.
We hopen voor de gezonde maaltijden voor ‘de Kookpot’ meer groenten en fruit het hele jaar rond in de tuin te laten groeien. Zo dragen we vanuit de Talententuin bij aan de maaltijden van ‘de Kookpot’. Voor het onderhoud in de Talententuin hebben we een kruiwagen en snoeischaar nodig en enkele gieters. Tegelijkertijd kunnen we het nieuwe gereedschap benutten op de werkdagen op de protestantse begraafplaats tegenover de Talententuin. Zo kunnen we met de vrijwilligers dit stukje erfgoed in het hart van Lobith onkruid vrij en mooi houden.