Avondje minimaliseren op 7 november
Kom op dinsdagavond 7 november naar Ons Huis in Zevenaar voor een avondje “Heerlijk minimaliseren”. Gera van den Berg van Groene Kerken Nederland komt die avond een interactieve, inspirerende presentatie houden over duurzaamheid: “Genieten van Genoeg”.
Het begint om half 8. Noteer vast in uw agenda, want het is zeer de moeite waard. Meer info volgt.
Pakjesbeurs op vrijdagmiddag 17 november
Wij organiseren op vrijdagmiddag 17 november van 14:00 tot 17:00 uur een pakjesbeurs in Ons Huis. Het doel is drieledig: we geven spullen die nog goed zijn een tweede leven, u kunt tegen een zacht prijsje een leuk cadeautje voor de feestdagen kopen en de opbrengst gaat naar een groen doel dichtbij huis: Kunstwerk! Natuur en Milieu Educatie: beter bekend als NME. De NME organiseert talloze activiteiten op het gebied van natuur, dieren, duurzaamheid en gezonde voeding o.a. voor basisscholen en BSO’s. Ook is de NME betrokken bij de Actie Schone Rivieren en de nationale opschoondag waar wij als Groene Kerk ook aan meedoen.
Heeft u voor de verkoop speelgoed, boeken, CD’s, DVD’s, schoencadeautjes of kerstspullen in huis die nog in goede staat verkeren, dan kunt u deze inleveren in Ons Huis op vrijdagochtend 17 november van 10:00 tot 12:00 uur. Bent u niet in staat uw spullen zelf te vervoeren, dan kunnen wij ze eventueel ook bij u thuis op halen. Wij hebben voor deze beurs ook wat hulp nodig om de verschillende stalletjes te bemensen en naderhand op te ruimen.
Beide activiteiten vinden plaats in Ons Huis, Dokter Honigstraat 3 , 6901 AP Zevenaar
Werkgroep Groene Kerk, groenekerk@pgzevenaar.nl