Laat u dit najaar weer inspireren door bezinning en ontmoeting. Er is een nieuwe flyer met het programma voor het najaar 2023. Een uitgebreide beschrijving leest u hier.
In de agenda treft u per maand de activiteiten aan. Voor meer toelichting zie de flyer of de uitgebreide beschrijving hier boven.
In september starten enkele gespreksgroepen die om de 4 of 6 weken bijeen komen. Op 11 september a.s. is dat over het boek Prediker met Ds. Jolande van Baardewijk. Dit is in Ons Huis in Zevenaar. Op 14 september a.s. is dat de Gespreksgroep Aan Tafel! met ds. Margreet de Bree. Zij start op 28 september a.s. de Gespreksgroep ‘Een zinvol leven. De mens en zijn verhaal’. Beide gesprekgroepen zijn in het Paalmanhuis in Westervoort.
Het pelgrimswandelen start weer zaterdag 16 september a.s. Meer informatie hierover volgt nog.
Op 10 september a.s. kan om 14.30 uur genoten worden van een optreden van het Oekraïens – Nederlandse duo Nastya Sulimenko (zang) en Richard Rhemrev (piano) in de Lathumse kerk.
In de Protestantse kerk in Didam geeft Theo Reuling een lezing over Franciscus van Assisi. Dit gezien de Vredesweek. Dit is op 24 september a.s. om 17.00 uur.
Kortom we kunnen elkaar weer ontmoeten rondom een thema, in de natuur of bij muziek.