De pelgrimswandeling op zaterdag 4 november gaat door de bossen van Groot Warnsborn. Hanneke heeft de route uitgezet en ds. Jolande heeft de spirituele leiding. Je bent van harte uitgenodigd om mee te gaan. Graag aanmelden bij Jan Henk Harkema: e-mail.
De starttijd op 4 november is om 10.30 uur. De route zal ongeveer 7 kilometer zijn. Eindtijd rond 13.00 uur. Tussendoor is er een koffiepauze, ergens op de hei en aan het eind van de route mogelijkheid te lunchen (zelf meenemen). Er kan daar ook aan het einde van de route, bij de blokhut koffie of thee gehaald worden (op eigen kosten).
Verzamelen op de (ruime) parkeerplaats van de Oranjerie, dus niet parkeren bij de camping deze keer. Hoe vind je de parkeerplaats: Navigatie zetten op Bakenbergseweg 257 Arnhem, voor de juiste inrit. Beschrijving: Neem vanuit Arnhem de Bakenbergseweg (richting Hotel Groot Warnsborn) Rij voorbij camping Warnsborn. Door de witte zuilen, rechtdoor. Na ongeveer 50 meter rechtsaf (onverharde weg) richting P. Terrassentuin Oranjerie (volg de borden). Dus niet rechtdoor naar het hotel, daar mag je niet parkeren als wandelaar. Volg de onverharde weg, en ga na ongeveer 100 meter links, volg P naar beneden, daar is de grote Parkeerplaats.
Fietsen kan je stallen achter de muur van de parkeerplaats.