We zijn al weer twee weken in het nieuwe jaar. Dit weekeinde zijn versoepelingen in gegaan. Echter nog bescheiden. Daarom zijn er nog geen vieringen in de kerk. Ook liggen de groepsactiviteiten daar nog stil. We kunnen wel naar buiten. Nodig een wandelmaat of fietsgenoot uit. Gelukkig mogen we ook weer wat meer bezoekers ontvangen. Bel eens iemand op om bij hem of haar of bij jou een lekkere kop koffie/thee te drinken. Een goed gesprek doet wonderen. Kom in beweging en schroom niet om op wat voor manier dan ook met iemand een praatje te maken. Als jij er behoefte aan hebt, bedenk dat je niet de enige bent. Door de moed om de telefoon te pakken, maak je twee mensen blij.
Gelukkig nieuwjaar – prospéro año – zongen de kinderen uit het opvanghuis in Tanzania ons toe. Zoveel energie en creativiteit. Luister hier naar hun kerst- en nieuwjaarswensen met vrolijke dansen.
En wat zijn we blij dat we weer naar corona-koralen mogen luisteren van onze organist Gert de Rijder. Beluister hier ‘Heer wees mijn Gids’, het corona-koraal deze week.
We gaan blijmoedig verder. We vullen de agenda weer in, zodra de vieringen en activiteiten weer mogelijk zijn.