Wie langs de Talententuin loopt ziet het er allemaal opfleuren. Er staan nieuwe vaste planten in. De eerste voorgetrokken groentes zijn gezet. Op andere plekken is ingezaaid. We zien sla, andijvie, bieten, broccoli en verschillende kruiden. Tomaten en pompoenen ontbreken niet. Rond de voeten van de stokken staan bonenplantjes. Die zullen lekker omhoog schieten, mits de slakken er niet teveel blad van af peuzelen. Maar anders gaan we welgemoed opnieuw stokbonen zaaien.
De bessenstruiken en andere fruitstruiken tonen hun eerste knoppen. Goed dat het allemaal zo aangeslagen is, na het planten in het najaar.
Wat fijn dat we steeds giften van (voorgetrokken) planten en van zaden krijgen. Gulle gevers bij deze hartelijk dank!
Vanaf april is de DOEgroep actief aan de slag gegaan. Zin om één of twee keer in de maand een tijdje mee te doen? Wees welkom in de Talententuin. In overleg kunnen we afspreken of dat op zaterdagochtend is of op een ander dagdeel door de weeks.
Op zaterdagochtend rond 10.15 uur drinken we koffie/thee. Schuif gerust eens aan.

Naast de Talententuin onderhouden we ook de tegenoverliggende begraafplaats. Zo hopen we de groene plek in het hart van Lobith mooi te houden. Zin om 1x per maand mee te werken aan het onderhoud? Meld je dan bij Aad Braskamp (06 26606483).
Wie willen graag ook het hek rondom de begraafplaats opknappen. Dat betekent verf afbladeren en verven. Daarnaast zijn we gestart met het opknappen van het schuurtje. Dat is timmerwerk. Zin in een kortdurende klus in de buitenlucht? Wees welkom om ons te helpen.